Feltételek és Kikötések - SHARE Kolozsvári Föderáció

Ahhoz, hogy felhasználóként regisztrálj a weblapra, kérlek olvasd el és fogadd el a használati feltételeket és kikötéseket.

Miért érdemes regisztrálni?
Egy olyan közös kalendáriumot hozunk létre, amely magába foglalja az összes 2015-ben Kolozsváron megszervezett rendezvényt, ezáltal egy közös felületet hozhatunk létre az összes olyan szervezet, intézmény, cég, kezdeményező csoport és hasonlók számára, amelyek Kolozsvár 2015 – Európa Ifjúsági Fővárosa program részesei szeretnének lenni. Annak érdekében, hogy az eseményed a kalendáriumba kerüljön, regisztrálnod kell felhasználóként a weboldalon.

Mért töltsd fel a projekted a kalendáriumba?
1. A 2015-ös évben a kalendárium végig nyilvános lesz, tehát bármely kolozsvári, romániai, európai személy vagy bármely más ország polgára megtudhatja, hogy aznap, azon a héten, abban a hónapban milyen azok az események, projektek vagy tevékenységek kerülnek megszervezésre, amelyekbe ők is be szeretnének kapcsolódni. Segítségeddel ez a kalendárium visszatükrözi majd az összes olyan szervezet és személy tevékenységét, akiknek köszönhetően 2015 lesz az évtized legjobb éve Kolozsvár számára. Szeretnénk, hogy részese légy ennek az utazásnak.
2. Az események vagy projektek vezetői ezt a felületet egy olyan eszközként tudják felhasználni, amely abban segítheti őket, hogy az eseményeiket a legmegfelelőbb időszakra tervezzék.
3. Az általános reklámanyagok tartalmazni fogják a tevékenységeket és népszerűsíteni fogjuk projektedet a kommunikációs csatornáinkon keresztül.
4. A SHARE Kolozsvár csapata elemzi majd az összes projektet és kapcsolatba lépünk majd közületek azokkal, akikkel még nem sikerült találkoznunk. Meg szeretnénk beszélni, hogy hogyan tudunk majd titeket és a projektjeiteket támogatni.

Fontos
A kalendáriumot a helyi önkormányzat felhasználja majd annak érdekében, hogy a szervezetek által benyújtott pályázatok finanszírozását elbírálja.

Hogyan tölthetsz fel projektet vagy eseményt a kalendáriumba?
Annak érdekében, hogy a projekted vagy eseményed bekerüljön a kalendáriumba, egy felhasználót kell létrehoznod. Minden új felhasználót a rendszergazdának jóvá kell hagynia. Amikor a felhasználód létrejött, akkor tölthető fel a projekt a kalendáriumba. A projektet is nyilvánosságra hozása előtt jóvá kell hagyja egy rendszergazda. Amint elküldted a projektet, azt módosíthatod, megváltoztathatod az információkat amiket nyilvánosságra szeretnél hozni.
Fontos megjegyezni azt, hogy a felhasználók a felelősek azért, hogy a projekteket naprakészen tartsák.
Alapelvek
Annak érdekében, hogy egy projekt a Kolozsvár 2015 – Európa Ifjúsági Fővárosa program társa és partnere legyen, a Kolozsvár 2015 elveit követnie kell.

1. A projektek egy vagy több SHARE prioritás részei kell hogy legyenek (SHARE Culture, Joy, Work, Power, Vision, Space, European, Responsibly, Region).
2. A projekt a személyek és a szervezetek közötti együttműködést kell ösztönözze és a Kolozsvár 2015 – Európa Ifjúsági Fővárosa céljai eléréséhez kell hozzájáruljon.
3. A projektnek hangsúlyoznia kell a régió, az ország és az európai közösségek Kolozsvár 2015 programba való bevonásának a fontosságát.
4. Egy Kolozsvár 2015-höz társult projekt a program szabályait be kell tartsa. Ugyanakkor, az összes, a projekt népszerűsítését elősegítő kommunikációs anyagnak meg kell feleljen a Kolozsvár 2015 márkázási kézikönyvének (ez a kézikönyv a felhasználó elkészítése és a login után lesz elérhető).
5. A SHARE Föderáció a projekt véghezviteléhez hozzájárul a rendelkezésére álló forrásokkal (logisztikai, reklám, szakmai hozzáértés, megérteni és bevonni a projektbe olyan SHARE prioritásokat, mint a SHARE European és a SHARE Responsibly).
6. További elvek:
A projekt életbeléptetése a törvény előírásait tiszteletben kell tartsa.
A projekt nem különböztethet meg vagy nem ösztönözhet bármiféle megkülönböztetést (faji, etnikai, társadalmi helyzeti, vallási, nemi, szexuális irányultság, stb.)
A projekt nem ösztönözheti az idegengyűlöletet, az antiszemitizmust, a homofóbiát, a gyűlöletbeszédet, az erőszakot, az emberkereskedelmet, stb.
A projekt életbeléptetése a fiatalok által vagy a fiatalokért kell történjen, vagy a tevékenység végrehajtásának ifjúsági eleme kell hogy legyen.

{ACCEPT-DECLINE}